Digital Turing er mer enn en plattform for kreativ kunst og frihet.
Vi kan også tilby kreativ hjelp til rimelige priser.Video

Våre videofotografer og produsenter har erfaring fra video i business-segmentet, reklame og kreative produksjoner. 

Vi fokuserer for øyeblikket kun på musikkvideoer og kreativ video, men vi har samarbeidspartnere om det er en annen type video som ønskes. Vi kan hjelpe deg med hele den kreative prosessen eller vi kan levere spesifikke tjenester og verktøy som du mangler i din produksjon.

Våre fotografer har gode ferdigheter i all slags kamerabruk, inkludert drone. Vi kan også tilby greenscreen og en produsent som har erfaring fra greenscreen-produksjoner.  

Ta kontakt hvis du har en henvendelse til oss eller ønsker å ta en prat om hva vi kan tilby.

 

Musikk

Vi har dyktige låtskrivere som kan hjelpe deg med den lille ekstra piffen på teksten, eller det melodiøse refrenget du mangler. Vi kan også kurse og veilede unge artister som ønsker å finne sitt eget uttrykk.

Digital Turing tar også på seg oppdrag innen mixing og mastering av låter.

Promotering

Vi tilbyr også våre kunder promotering. Vi har kunnskap og erfaring fra promotering på sosiale medier og tradisjonelle metoder som stickers og plakater. Vi setter fokus på å finne riktige kanaler og metoder for hver spesifikke artist. 

Våre hus-artister har gode innspill når det kommer til formingen av deg selv som artist. Her heller vi mot den gamle skolen hvor vi heller ønsker å forme en mytisk karakter av artisten framfor for eksempel det å dele et portrett på sosiale medier som baserer seg på trender og sjokkverdi.